Szükséges iratok az utazáshoz

Alapvető fontosságú az utazáshoz szükséges dokumentumok és okmányok előkészítése és az utazás előtt időben való ellenőrzése. Úticéltól függően különböző előírások lehetnek érvényesek az útlevelek érvényességét illetően. Több olyan ország van, ahol előírás, hogy az útlevélnek az adott országból való hazaérkezést követően további 6 hónapon keresztül érvényesnek kell lennie. Amennyiben szükséges új útlevél készítése, úgy elegendő időt kell rá hagyni. Sürgősségi felár megfizetése esetében az útlevél megújítása rövidebb idő alatt is elintézhető. Erre vonatkozón tájékozódjon a Kormányablakoknál!

Készítsük össze és tartsuk magunknál utazási irodával való utazás esetén a részvételi jegyet, egyéni utazás esetén a kinyomtatott repülőjegyet, illetve a szállodafoglalásunkat igazoló dokumentumokat. A repülőjegyen minden esetben feltüntetésre került az indulási terminál, majd a repülőtéren tájékozódni tudunk a check-in pult száma felől.

A repülőtéri indulás előtt már csak egy további teendő maradt, gondoskodni a reptéri transzferről. Reptéri transzferét megrendelheti akár most!

Megrendelés